FIFA renunță la sancționarea Clubului Pandurii

0
656

Pandurii scapă de sancționarea stabilită de FIFA, pentru datoriile către doi foști jucători. Echipa din Târgu Jiu trebuia să plătească aproape 100.000 de euro, până la miezul nopții de joi spre vineri. Oficialii străini au înștiințat, azi, Federația Română de Fotbal, că suspendă sancțiunea, însă fără să precizeze dacă litigiul a fost stins sau dacă a existat o renunțare. „Forul fotbalistic mondial, FIFA,  a înștiințat astăzi Federația Română de Fotbal cu privire la decizia de a suspenda sancțiunea aplicată clubului gorjean, Pandurii Lignitul Targu Jiu, a informat azi FRF pe site-ul oficial.

Pe data de  22 mai 2019, Comitetul Executiv FRF, luând act de informarea FIFA privind sancționarea clubului CS PANDURII LIGNITUL TARGU JIU cu 9 puncte, a votat aplicarea sancțiunii în situația în care, până la data de 30 mai 2019 inclusiv, FRF nu primește o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancțiunile respective.

Astăzi, FIFA a trimis spre FRF o solicitare privind suspendarea acestei sancțiuni, fără a menționa termene sau date legate de durata acestei suspendări”, se arată într-un comunicat de presă, postat pe site-ul Federației Române de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here