Firma din dosarul prejudicierii Clubului Pandurii face voucherele de 50 euro, pentru românii cu venituri mici

1
437

Firma Edenred, implicată în dosarul de prejudiciere a Clubului Pandurii Târgu Jiu, în urmă cu aproximativ 10 ani, a obținut un nou contract cu statul. Societatea, care a asigurat tichetele de masă și tichetele cadou pentru mineri și energeticieni, se ocupă și de emiterea voucherelor sociale, de 50 de euro, pe care Guvernul le-a aprobat pentru persoanele cu venituri mici.
2,5 milioane de carduri electronice vor fi emise, în cadrul unui pachet de sprijin a populației. Reprezentanții Guvernului anunțau, săptămâna trecută, că de emitere și distribuire se ocupă Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Postările oficialilor, care s-au lăudat cu măsura luată și care au distribuit și fotografii cu plicurile ce vor ajunge la beneficiari, conținând vouchere, au scos la iveală afacerea firmei Edenred cu statul, despre care reprezentanții guvernului au omis să comunice. Până acum, oficialii nu au făcut publice informații despre modalitatea de atribuire și valoarea conractului cu societatea ce le-a emis deja.
„La 1 iunie, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene va începe emiterea şi distribuirea a peste 2,5 milioane de vouchere sociale, un demers care va sprijini categorii importante de români, cetăţeni vulnerabili, să treacă în condiţii mai bune peste această perioadă marcată de crize multiple. Prin ordonanţa de urgenţă de astăzi au fost reglate o serie de elemente tehnice care să faciliteze implementarea acestui proiect, parte a pachetului \”Sprijin pentru România\”, a declarant purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, într-o conferinţă de presă, la începutul săptămânii.
Firma Edenred a emis și tichetele pentru angajații din minerit și energie și a fost implicată în dosarul penal, în care fostul președinte al Clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reținut și trimis în judecată pentru delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals și spălare de bani, acuzat că a falsificat trei contracte de cesiune de creanțe cu societatea emitentă a tichetelor și a prejudiciat clubul cu 2,6 milioane lei.

1 COMENTARIU

 1. Concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanei Turceni, judeţul Gorj

  Informații concurs :
  Inspector debutant
  Data pînă la care se depun dosarele: 06.06.2022
  Data de sustinere a probei scrise: 20.06.2022, ora 10:00
  Data și ora probei de interviu se va afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.
  Condiţii de participare
  – studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  – vechime în specialitatea studiilor absolvite: nu necesita.

  Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei oraşului Turceni, str. Muncii nr. 12, judeţul Gorj.

  Persoană de contact: Tismănaru Tatiana, referent, tel. 0253335024, fax 0253335026, e-mail:turceni@gj.e-adm.ro

  Biografia și tematica de concurs sunt afișate pe siteul Primăriei Turceni sau accesînd următorul link:
  (https://turceni.ro/wp-content/uploads/2022/05/Anunt-recrutare-functionari-publici.pdf)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here