Fiul afaceristului Cremeneanu și ginere al președintelui AJF, condamnat pentru droguri de risc

0
439

Fiul afaceristului Viorel Cremeneanu din Târgu Jiu și ginere al șefului Asociației Județene de Fotbal (AJF) Gorj, Mihai Prunariu, a fost condamnat, luni, pentru consum de droguri. Un complet al Tribunalului Gorj a decis condamnarea la zece luni de închisoare cu suspendare a lui Alexandru Cremeneanu, cu o perioadă de supraveghere de doi ani. El a fost prins de poliție, în zona Turceni și trimis în judecată pentru deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Magistrații au dispus ca acesta să presteze 60 de zile de muncă, la Protecția Copilului sau la societatea Edilitara și l-au obligat la plata a 4.000 de lei, cheltuieli judiciare. În hotărârea pronunțată, se dispune și distrugerea unei cantități de droguri de mare risc, ridicate de anchetatori de la Cremeneanu, care a constituit probă la dosar, respectiv 0,92 grame MDMA. De asemenea, au mai fost confiscatem conform rechizitoriului, ”grinder din material plastic, de culoare verde, cu urme de THC, 3 grindere (două metalice şi unul din material plastic), foițe pentru confecționarea țigărilor.

Hotărârea Tribunalului Gorj nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel, în termen de 10 zile.

Cremeneanu junior a mai avut probleme cu legea, în 2015, când a fost arestat pentru distrugere, acuzat că a incendiat ușa unui târgujian și a lovit autoturismul unei tinere judecătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here