Miruță: ”Hai să ne supărăm și noi! Mai merge prosteala asta?”

0
333
Deputatul USR, Radu Miruță, acuză PNL și PSD că îi manipulează pe angajații Complexului Energetic Oltenia, unde decizia le aparține.
”PNL si PSD sunt cei care pun din pix conducerea CE Oltenia, ei fac toate jocurile murdare la toate nivelurile de decizie din companie, de la angajări până la șpăgi, lor li se umflă buzunarele, în timp ce oamenii simpli lucrează în condiții mizere și foarte riscante, iar acum se prefac cu nesimțire că întorc capul și se miră că oameni sunt dați afară. Păi ei îi dau afară! Și PNL și PSD au votat OUG 108/2022-drumul înspre mormânt al cărbunelui și drumul spre import al energiei electrice”, spune Miruță.
Liderul USR Gorj îi indică pe reprezentanții partidelor aflate în coaliția de guvernare ca fiind autorii actualei situații a companiei energetice. ”Păi ei îi pun pe directorii de la CEO. Știe și Portarul și ultimul lipitor de afișe, că PNL și PSD, cât sunt la guvernare, își numesc toate combinațiile din Complexul Energetic Oltenia. Și ei se străduiesc să ne prostească: ei își pun oamenii acolo, iau decizii proaste, lor li se umflă buzunarele și după aia stau și se miră, ca și cum s-ar uita necunoscători: ce se întâmplă, domnule, că, uite, e ceva rău! Hai să ne supărăm și noi!Păi mai merge prosteala asta?”, mai spune parlamentarul.
Deputatul USR susține că, dacă se vrea ajutarea Complexului Oltenia, ar putea fi votat un proiect de lege, ce interzice închiderea capacităților actuale de producție, până la punerea în funcțiune a unor alternative. ”Doar că și PNL și PSD în Gorj au o singură preocupare în zona de minerit-energie: cum să îi ducă pe oameni cu minciuna, până trec si alegerile parlamentare, fiindcă, apoi, se întâmplă ce scrie în legea dată de ei: în 2025 dau afară 4800 de oameni. A, și mai au una: cum să mai facă ceva bani din tăierea fiarelor Complexului, care ar putea transforma România în exportator net de energie electrică”, susține Radu Miruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here