Iacobescu: Primarii PNL au refuzat să participe la întâlnirea cu liderii de la centru

0
297

Secretarul general al PNL Gorj spune că întâlnirea dintre comisia stabilită de liderii formațiunii și primarii din județ s-a amânat, deoarece edilii au refuzat să meargă la ședință. Marcel Iacobescu susține că trei primari se aflau în concediu, însă ceilalți nu au vrut să se întâlnească, marți, cu Dan Motreanu și Gigel Știrbu. „Domnii primari, pentru că, am mai spus, domnul Motreanu m-a rugat să transmit primarilor că dorește această întâlnire, domnii primari au refuzat să participe la întâlnire, motivând că PNL Gorj a ales un președinte și are un președinte ales. O parte dintre ei, mai exact trei, erau în concediu, iar ceilalți nu au vrut să participe”, a spus Marcel Iacobescu.

Secretarul PNL Gorj îl acuză pe unul dintre membrii comisiei, deputatul de Olt, Gigel Știrbu, că s-a antepronunțat în privința situației conducerii filialei de la Gorj a partidului. Cei doi trebuie să verifice dacă, din punct de vedere statutar, Dan Vâlceanu mai este sau nu președinte, după ce Dumitru Leuștean a fost delegat interimar, în perioada în care Vâlceanu a fost secretar general al partidului, la nivel național. Știrbu a declarat, marți, că din punctul lui de vedere, actualmente, Leuștean este președinte, însă Dan Vîlceanu susține că nu a depus nicio adresă de autosuspendare și spune că el este președintele filialei.

Surse din partid spun că cei doi lideri, desemnați de centru să prezinte o propunere Biroului Politic Național, Motreanu și Știrbu, au ajuns la Târgu Jiu, marți și s-au întâlnit cu doi dintre primarii nehotărâți în ce tabără joacă, respectiv edilul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu și cel din Arcani, Aristică Coiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here