Împuşcat MORTAL de poliţie!

0
740

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost prins și împușcat mortal de poliţie joi seară, la două zile după ce a ucis trei persoane și a rănit alte 12.

Potrivit presei franceze, Cherif Chekkat, în vârstă de 29 de ani, era într-un depozit aflat lângă locuința sa în momentul în care a fost împușcat, în cursul unei operaţiuni desfăşurate în zona Lazaret din Strasbourg. Atacatorul a deschis focul asupra polițiștilor, iar aceștia au ripostat.

Cherif s-a născut în Strasbourg și era o persoană cunoscută de serviciile de securitate franceze drept o posibilă amenințare teroristă.

Înainte de atacul de marţi, fugarul a fost căutat în acea dimineaţă într-un caz de furt armat împreună cu „banda sa de răufăctori”, „care s-ar fi terminat rău” în august, cu o tentativă de omor

Pe data de 11 decembrie, un bărbat a deschis focul în apropierea unui Târg de Crăciundin orașul francez Strasbourg. În urma atacului, trei persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite. Imediat după ce au fost auzite focuri de armă, centrul orașului a fost evacuat, iar oamenii au încercat să se adăpostească.

Sute de agenţi de poliţie, jandarmi şi militari au fost mobilizaţi în centrul oraşului Strasbourg, pentru a-l prinde pe atacator. În acea seară, sediul Parlamentului European din Strasbourg a fost închis, iar eurodeputaţilor li s-a cerut să rămână în interior, a anunţat un purtător de cuvânt.

Sursă, Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here