Ion Tudor, la conducerea SOS Gorj

1
308

Ion Tudor a preluat conducerea SOS Gorj. Partidul senatoarei Diana Șoșoacă a rămas fără structura de conducere, de mai bine de o lună, când foștii șefi au fost anunțați că au fost demiși, fără o motivare.
De atunci, mai multe persoane au încearcat să preia conducerea filialei SOS Gorj, însă discuțiile cu liderul formațiunii, Diana Șoșoacă, au eșuat. În conducerea filialei Gorj a SOS au fost, pentru perioade scurte, Ion Fugaru (fost viceprimar la Târgu Cărbunești), Sorin Boza (fost manager CEO), Valeriu Marius Peptenatu, Leonida Belgher, Adrian Pinoșanu, Gheorghe Zamfir.
În weekend, senatoarea s-a aflat în Craiova, unde a avut întâlniri cu membri și aspiranți la funcții și candidaturi pe lista formațiunii. Unii dintre gorjenii care ținteau posturi de conducere s-au întors cu coada între picioare. La coordonarea filialei a fost numit Ion Tudor. Fost ofițer de Securitate și fost vicepreședinte PSD Gorj, noul șef al SOS Gorj a ocupat funcții de conducere la mai multe instituții: OPC, Poliția Comunitară, Garda de Mediu și Drumurile Naționale.

1 COMENTARIU

  1. Si traseistul politic ION TUDOR acum mana dreapta a D SOSOACA( cu care se sterge la c…) in Gorj cand primeste a treia cizma in c…cum au primit si ceilalti sefi care au fost inaintea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here