Lădaru așteaptă demiterea lui Iordache. „Este mai ocupat cu fondul de vânătoare, decât cu campania”

0
894

Consilierul pe care liderul ALDE  a vrut să-l dea afară din partid îi cere lui Tăriceanu să-l demită pe Ion Iordache. Eduard Lădaru îl acuză pe liderul de la Gorj, că boicotează campania pentru candidatul susținut de formațiunea politică.

Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, al cărui nume a fost vehiculat alături de ale unor politicieni care poartă negocieri cu alte partide, spune că nu dezertează, ci, dimpotrivă, așteaptă ca liderii de la centru să demită conducerea organizației de la Gorj. Lădaru îl acuză pe președintele Ion Iordache, că boicotează campania electorală pentru președinție și cere măsuri împotriva lui și a echipei de conducere, care s-a poziționat împotriva alianței cu Pro România. Consilierul a fost chiar la un pas de a fi dat afară din partid, de liderul organizației județene, Ion Iordache, care i-a înlăturat pe toți cei care au fost în echipa fostului președinte, Dian Popescu. „Aștept ca Biroul Politic Central, domnul Tăriceanu să ia măsuri cu privire la organizația Gorj, având în vedere că aici nu se face campanie electorală și nu înțeleg de ce este păstrat, cel puțin formal, domnul Ion Iordache, care este mai ocupat cu fondul de vânătoare de la Turceni, decât cu campania electorală. Noi nu putem să facem campanie, nu putem să apărem în presă, nu putem să susținem candidatul Mircea Diaconu, pentru că președintele organizației nu dorește acest lucru. Și nu înțeleg de ce domnul Tăriceanu nu ia măsuri cu privire la echipa ALDE de la Gorj și să o schimbe, mă refer la Ion Iordache și subordonații lui, angajați la IDAYL și să o schimbe cu noi, cei care am făcut politică în ALDE, atunci când ALDE s-a înființat”, a declarat Eduard Lădaru.

„Este o greșeală a liderilor de la centru, că nu tranșează lucrurile”

Consilierul ALDE spune că vina aparține și conducerii centrale a partidului, care nu a luat măsuri împotriva celor care s-au dezis de partid, după alegerile europarlamentare. „Este o greșeală a liderilor de la centru, că nu tranșează lucrurile, aici, în județul Gorj, pentru a ști ce avem de făcut. Pentru că aici se dă senzația că nu l-am susține pe Mircea Diaconu, la președinție. Și nu doar că dă senzația, ci și spune că nu-l susține pe Mircea Diaconu. Ăsta este mesajul pe care îl transmite Ion Iordache, pe diverse canale media”, a mai afirmat Lădaru. Politicianul a rămas singurul reprezentant ALDE, care și-a asumat politica formațiunii, după ce conducerea organizației județene, în frunte cu Ion Iordache, a dat bir cu fugiții, în urma alegerilor europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here