Lider PNL: PSD va fi istorie la Târgu Jiu. E normal să fie frustrați

0
1044

Pesediștii caută scuze, pentru alegerile pierdute în primul tur, la Târgu Jiu. Este replica unuia dintre liderii PNL, după ce viceprimarul PSD din Tg Jiu a declarat că înfrângerea suferită în municipiu s-a datorat turismului electoral.

PSD-iștii s-au speriat de rezultatele PNL, la Târgu Jiu, este de părere secretarul general al organizației municipale, care reacționează, după ce pesediștii au acuzat că voturile obținute se datorează turismului electoral. Bogdan Bejinaru susține că “turiștii” de pe listele suplimentare sunt, de fapt, din localități cu pimari PSD. “Domnul Tudor probabil caută scuze, pentru că PSD-ul va deveni istorie la Târgu Jiu și asta se va vedea după alegerile locale de anul viitor. Vis-a-vis de turismul electoral, la o mică analiză a listelor suplimentare, foarte mulți sunt din localitățile cu primari PSD, că vorbim de Scoarța, Runcu Turburea”, a declarat liderul liberal.

Bogdan Bejinaru susține că liderii PSD au fost luați prin surprindere și s-au speriat de victoria PNL, la Târgu Jiu, unde Iohannis a obținut mai multe voturi decât Dăncilă. “Este un rezultat bun, am luat 11.000 de voturi. Poate asta i-a și speriat pe cei de la PSD, poate și-au făcut calculul că au avut și ceva oameni pe listele suplimentare și la alegerile locale, aceia nu vor putea vota. Este normal să fie puțin frustrați. Cam 3.200 de voturi am crescut în cinci luni de zile. Asta e munca echipei, pentru că a fost o muncă extraordinară și chiar e spirit de echipă, la noi în organizație”, a spus Bejinaru.

La Târgu Jiu, PNL a reușit, pentru prima oară, să treacă peste PSD, într-un scrutin electoral, altul decât alegerea primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here