Pacient mort în toaleta Policlinicii Târgu Jiu

0
378

Un bărbat a fost găsit mort în toaleta Policlinicii Târgu Jiu, în această dimineață. Bărbatul de 63 de ani nu se afla la un control, ci intrase în policlinica, doar pentru a folosi baia unității, iar acolo i s-a făcut rău și a căzut, fiind găsit întins pe jos.
„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.
O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Menționăm că bărbatul nu venise pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar.
Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here