PNL-iștii nu au știut să facă lista de candidați. S-au încurcat în calcule și au plecat cu dosarele înapoi de la BEC/ VIDEO

1
367

Liberalii gorjeni s-au încurcat în calcularea numărului de candidați pentru Consiliul Municipal Târgu Jiu și au dus lista incompletă, la Biroul Electoral de Circumscripție. Candidatul pentru primăria municipiului, Iulian Popescu, a mers, luni, să-și depună candidatura, alături de aspiranții la fotolii de consilier.

Îmbrăbați la patru ace, cu alaiul de susținători după ei, liberalii au pozat, pe tot traseul, de la sediu, până la biroul de circumscripție, unde au intrat mândri. Zâmbetele le-au dispărut de pe fețe, când reprezentanții biroului le-a spus că lista de consilieri e calculată greșit. Unii s-au uitat nedumeriți, când comisia le-a spus că ”fracția se rotunjește la întreg”. Singurul care a plecat ”înscris” oficial în alegerile din 9 iunie a fost candidatul la funcția de primar, Iulian Popescu.

Lista pentru consilieri, incompletă, a fost restituită, iar candidații țanțoși au plecat cu teancul de dosare înapoi, să mai facă de-un candidat, pe care să-l pună pe lista incompletă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here