PNL-iștii, acuzați că s-au folosit de copii, să-și facă campanie. ”Au aruncat niște ouă pe jos în fața copiilor, care s-au călcat efectiv în picioare”

0
368

Liberalii gorjeni sunt acuzați că s-au folosit de sărbătorile de Paște, să adune cât mai mulți copii într-un parc din Târgu Jiu, ca să facă un joc electoral. O vânătoare de ouă s-a transformat, spun participanții nemembri PNL, într-o îmbrânceală generală. O mămică spune că a ajuns cu fetița la spital, în urma încăierării pentru ouăle din ciocolată, aruncate de organizatorii liberali.

Liderii PNL Gorj au anunțat că organizează un eveniment pentru copii, o adaptare a celebrei vânători de ouă, importată din Occident. Sâmbătă, în parcul Coloanei Infinitului, unde s-a desfășurat acțiunea, denumită ”Căutarea comorii”, s-au adunat peste o mie de copii și părinți, organizatorii anunțând 2.000 de participanți.

Micuții au primit baloane, cu inscripția PNL și în culorile partidului, iar din loc în loc, erau afișe cu sloganul electoral al liberalilor: ”Hai la treabă”!

Liberalii au profitat de mulțimea adunată, ca să filmeze, de la sol și din dronă, imagini pe care apoi le-au folosit în filmulețe speculativ electorale, pe care le-au postat pe rețelele de socializare.

Deși, liberalii se laudă cu orice acțiune postând fotografii și filmulețe, după evenimentul de sâmbătă, nu a fost distribuită nicio imagine din timpul evenimentului propriu-zis: căutarea și culesul ouălor.

Explicația ar putea fi că acțiunea a fost un fiasco, iar micuții au fost puși în pericol, deoarece s-a produs o îmbrânceală generală. Una dintre participante a povestit pe contul de socializare, că micuți și părinți s-au năpustit să prindă ouă din ciocolată, pe care organizatorii li le aruncau pe iarbă.

”Am fost ieri la mizeria de vânătoare de oua de la Coloana Infinitului. Liberalii au aruncat niste oua pe jos in fata copiilor care s-au calcat efectiv în picioare pentru ele. Niste femei nebune s-au repezit și ele în gramada. Nepoțica mea a fost călcată pe picioruș de doua femei. Are piciorul vânat și plânge. Am fost cu ea la medic.
Nu mă duceam pentru că a fost ceva politic, dar a insistat cea mica. Întreb și eu ca bunica a doi copii dacă acea mizerie a fost autorizată… Cine le da voie sa facă porcăria asta?? Plătește cineva?? Unde putem sa depunem o reclamație?”, este postarea femeii.
O altă mămică povestește aceeași experiență: ”Într-un final începură să arunce la propriu, pe jos, ouă din cutii, iar copiii laolaltă cu părinții se năpusteau, călcându-se și împingându-se. Cum arunci grâul la porumbeii de pe centru”, este istorisirea participantei la acțiunea controversată a PNL.
Propagandiștii de serviciu, care au clamat marea acțiune pentru copii, s-au limitat la a distribui clipul vădit electoral, făcut de candidatul la primăria municipiului, fostul prefect Iulian Popescu, care la lansarea candidaturii a folosit salutul nazist, ulterior declarând presei că este un salut ”pe care îl învățăm de când ne naștem”.
__

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here