Primar acuzat că agresează angajații. „Mi-a dat cu dosarul în cap”

0
1273

Primarul comunei Albeni, personaj principal într-un scandal sexual, este acuzat că își agresează angajații. Ieri, două mașini de poliție au ajuns la sediul instituției, după ce contabila a cerut ajutorul, acuzându-l pe edil de hărțuire.

Edilul din Albeni, Ionuț Stan, este în centrul unui nou scandal, după ce a ținut prima pagină a ziarelor mondene, cu o poveste amoroasă, consumată cu un medic din comună. Ieri, contabila primăriei a chemat poliția, după ce primarul a bruscat-o, la serviciu. Viorica Băltărețu a declarat, la Tele3, că Stan a împins-o, în birou, ca să se răzbune, pentru că femeia fusese să dea declarație într-un dosar, la Târgu Jiu. „În jurul orei 13, dl. primar a venit în biroul meu, de la etaj, cu o hârtie. Eu citind acea hârtie, dintr-o dată m-a împins peste scaun, m-am dus peste un dulap care era în spatele meu. Am început să țip, dar la etaj, nu era nimeni. Am vrut să ies și mi-a pus mâna în față”, a povestit femeia.

Contabila primăriei susține că primaru Stan o hărțuiește, pentru a o determina să-și dea demisia, iar în aceeași situație sunt și alți angajați, pe care edilul nu-i agrează, unul dintre ei dându-și, deja, demisia. „Acum 2 zile, mi-a dat cu un dosar în cap, înainte a mototolit o hârtie și mi-a azvârlit-o în ochelari și apoi cu un dosar direct în cap mi-a dat….Zilnic se întâmplă acest lucru, mă umilește. Îmi spune în fiecare zi: sunt frumos! Sunt frumos și pot să am pe cine vreau, oricând! Mie îmi spune să mă uit în oglindă, să văd cât de urâtă sunt”.

„Mi-a dat hârtie. Nu am voie să vorbesc opt ore cu nimeni”

Contabila Primăriei Albeni a formulat plângere împotriva șefului, pe care îl acuză de comportament abuziv. Viorica Băltărețu susține că edilul și-a transformat abuzurile, în reguli, la primărie. „Spune că aici, dânsul este șef, dânsul face legea. Acum două zile, mi-a spus că dacă îndrăznesc să fac publice acele filmări, mă mănâncă pușcăria….S-ar putea ca într-o zi, să mă găsească moartă în birou, că nu mai am ce să mai fac. Mă ține singură în birou. Mi-a dat hârtie, că nu are voie nimeni la mine în birou, să stau cu ușa deschisă și nu am voie să vorbesc opt ore cu nimeni. În scris, hârtie semnată de dânsul. Mi-a spus că nu am voie să mănânc nimic în timpul programului. Dacă bag un biscuite în gură, îmi spune că nu am voie”, a spus femeia, plângând. Un consilier local a confirmat că primarul are ieșiri violente. Spiridon Gorlă susține că Stan a aruncat un scaun după el, deranjat de întrebările din ședința de consiliu local.

Primarul Ionuț Stan este cercetat într-un dosar penal, ce se află în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe soțul unei angajate. În urmă cu doi ani, edilul a fost implicat într-un scandal sexual, cu medicul de la centrul de permanență din localitate, unitate închisă de primar, după izbucnirea scandalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here