Prunariu: „S-au întors de la o întâlnire cu Gabriel Oprea și mi-au spus că s-a hotărât să îl punem pe Iordănescu antrenor. Edi nu antrenase pe nimeni”

0
345

Fostul președinte al Consiliului de Administrație al Clubului Pandurii intervine în scandalul numirii politice a lui Edi Iordănescu, la echipa din Târgu Jiu. Mihai Prunariu a declarat pentru gsp.ro, că adevăratul motiv al demisiei sale, în 2014, a fost tocmai impunerea lui Iordănescu jr, de către Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne, care i-a chemat la București pe liderii PSD la acea vreme și le-a trasat ordinele. “Prin noiembrie 2014, cei trei reprezentanți din AGA, primarul Florin Cârciumaru, directorul general de la Compexul Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, și președintele Consiliului Local, Ion Călinoiu, s-au întors de la București, de la o întâlnire cu Gabriel Oprea. Și mi-au spus că acolo s-a decis să îl punem pe Edi Iordănescu antrenor. Aveam un antrenor foarte bun, pe Grigoraș, echipa mergea. Edi nu antrenase pe nimeni. Cum aveam o înțelegere cu cei din AGA, că nu pot lua decizii peste mine, i-am anunțat că nu sunt de acord. Așa că am demisionat. Mai ales că deja aflasem că se pregătea venirea lui Narcis Răducan, ca președinte, din vara lui 2015.

Când am plecat eu, toate plățile erau la zi. Am lăsat și 2,5 milioane de euro în conturile clubului. Da, în 2015, CEO, care era pe minus, n-a mai putut finanța clubul. Dar tot nu înțeleg cum s-a ajuns la insolvență, după numai un an și jumătate”, a declarat Mihai Prunariu, pentru gsp.ro

Pe pagina personală, fostul președinte de la Pandurii spune că a vorbit după atâția ani despre acest episod, fiind intrigat de cererile de intrare în faliment a Clubului Pandurii, depuse de Edi Iordănescu și Narcis Răducan, care au încasat sume foarte mari, în perioada scurtă în care s-au aflat la Târgu Jiu. „Nu aș fi făcut nicio declarație, cum n-am făcut timp de 8 ani, dacă unii nu cereau falimentul clubului de unde au mâncat „o pâine bună”. A fost o onoare pentru mine să slujesc un club cu tradiție! La multi ani, Pandurii(60 de ani de existentă)”, a comentat Mihai Prunariu.

Într-un comunicat de presă, fostul președinte al Clubului Pandurii, Marin Condescu, cel care a stârnit scandalul legat de numirea politică a lui Edi Iordănescu, a făcut publice sumele încasate de Iordănescu jr și Răducan, la Târgu Jiu. Despre Narcis Răducan, Condescu a publicat tranșele în care i-au fost achitate aproximativ 100.000 de euro. „În privinţa domnului Iordănescu, în cele 15 luni cât a stat, câştigând aproximativ 17.500 de euro pe luna, cere falimentul clubului pentru 0,05% din suma încasată la Pandurii”, a anunțat Marin Condescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here