Copil dispărut de la școală. Poliția îl caută

0
1371

UPDATE. Copilul dispărut din clasă a fost găsit de polițiști, miercuri seara, în cartierul Romanești din Târgu Jiu și încredințat părinților.

Un minor, în vârstă de 13 ani, este căutat de poliție, după ce a dispărut de la școală. Părinții au sunat la 112, când au observat că băiatul nu s-a mai întors acasă, după finalizarea cursurilor și nici nu răspunde la telefon. Mama băiatului din comuna Bălănești a fost cea care a sesizat poliția, anunțând că fiul minor, Joița Florin Marian, „în cursul zilei de astăzi a plecat voluntar de la domiciliu cu un microbuz pentru a se deplasa la școala gimnazială din municipiul Târgu Jiu, unde este elev și nu mai răspunde la telefonul personal. Din primele verificări s-a stabilit că minorul s-a prezentat la școală, și-a lăsat ghiozdanul în sala de clasă unde urmează cursuri, după care a plecat fără a se cunoaște destinația. La data dispariţiei minorul purta o pereche de pantaloni negri, geacă culoare neagră, rolling roșu iar în picioare purta pantofi sport de culoare crem”, anunță Poliția Gorj.

Persoanele care pot oferi informații care să ajute la identificarea minorului sunt rugate să sune la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here