Românii blocați pe aeroporturi, de oprirea zborurilor Blue Air, vor fi aduși în țară cu aeronave Tarom. NUMĂRUL DE TELEFON la care se poate cere sprijin!

0
196

Situația românilor blocați în aeroporturi din străinătate, din cauza opririi zborurilor companiei Blue Air, a fost discutată, la Guvern, luni seara, unde premierul a convocat celula de criză. „Premierul a dispus ca prioritară să fie aducerea în țară a cetățenilor aflați pe aeroporturi din afara granițelor. În acest sens, românii își pot anunța prezența și pot solicita sprijin la secțiile consulare de la ambasadele noastre din țările respective. Totodată, în această seară a fost activat un număr unic al call center-ului gestionat de Ministerul Afacerilor Externe, este numărul la care cetățenii pot solicita asistență consulară și pot solicita, de asemeni, sprijin pentru a ajunge acasă. Numărul care le este pus la dispoziție este 0040751084537. După ce vor fi centralizate datele cetățenilor afectați de suspendarea zborurilor Blue Air în aeroporturi din afara țării, aeronavele Tarom vor fi pregătite să efectueze zborurile necesare, ca românii de peste graniță să ajungă acasă, în siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, în această seară.
Compania Blue Air a anunţat suspendarea, începând de marţi, 6 septembrie, şi până luni, 12 septembrie, a tuturor curselor programate a pleca de pe aeroporturile din România, motivând că, din cauza popririi conturilor companiei, de către Ministerul Mediului, se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice.
https://web.facebook.com/watch/guv.ro/?_rdc=1&_rdr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here