Rotaru: Am fost forțat să intru în politică

0
488

Șeful destituit din Primăria Târgu Jiu, cunoscut ca “directorul Pedichiură”, după ce și-a pus femeia de serviciu să-i facă unghiile, vrea să se răzbune că a fost dat afară. Marian Rotaru și-a căutat un partid, de la care să candideze împotriva fostului șef, primarul Marcel Romanescu.

Fostul director al Direcției de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu, Marian Rotaru, rămas fără funcție în urma scandalurilor mediatice, după ce a fost acuzat că și-a folosit subalterni, la munci în propria curte și a pus femeia de serviciu să-i facă pedichiura, vrea să candideze la Primăria Târgu Jiu. Rotaru susține că a fost obligat să intre în politică, după ce a rămas fără loc de muncă. Fostul director nu își ascunde supărarea față de primarul Marcel Romanescu, cel care i-a dat calificativul nesatisfăcător, ceea ce l-a lăsat fără funcție și recunoaște că încercarea de răzbunare l-a împins către zona politică. “Am fost forțat, datorită împrejurărilor, să intru în politică și am luat președinte la UNPR Tg Jiu. Dacă până acum mi-am vazut de treaba mea și cred că mi-am făcut foarte conștiincios treaba, trebuie să mă gândesc la o candidature, pentru a demonstra că cele pe care le-am făcut, le-am făcut bine. Aș vrea să-i amintesc lui Marcel Romanescu, că la o primărie nu contează decât numărul de locuitori, pentru că legea nu este pentru primărie de oraș, de comună sau de municipiu. Din contra, legea e data pentru fiecare la fel, singurul lucru care ne separă este numărul de locuitori, pentru că, raportat la numărul de locuitori și angajații sunt mai mulți și sunt și mai diversificate serviciile și toate celelalte”, a declarat Marian Rotaru.

În 2014, fostul primar din Lelești, Marian Rotaru, a candidat la Primăria Târgu Jiu, din partea PSRo, formațiunea lui Mircea Geoană. Atunci a reușit să obțină un procent bun, după ce și-a axat campania pe o politică anti-PSD. Imediat după alegeri, însă, a făcut blat cu PSD-ul pe care îl blamase și a negociat funcția de director la Patrimoniu pentru el, dar și alte posturi, pentru câțiva membri de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here