Scandal pentru intrarea la stadion. Politician: „Nu vă mai puneți poalele în cap, ca niște țațe”

0
975

Stadionul de la Tâgu Jiu, a cărui construcție trebuia să fie finalizată încă de acum trei ani, a devenit motiv de dispută politică. Inaugurarea arenei, programată pentru vineri, a deschis cutia Pandorei. Liderii PSD au ieșit la atac, cu declarații populiste, spunând că toți oamenii ar fi trebuit lăsați să intre gratuit. În replică, edilul liberal susține că ar fi fost o nesăbuință să fie anunțată intrarea liberă, deoarece îmbulzeala ce s-ar fi creat la porți ar fi putut degenera. 

Reprezentanți ai PSD au acuzat actuala administrație PNL a orașului, de faptul că nu a lăsat intrarea liberă, la inaugurarea „municipalului”. Viceprimarul Adrian Tudor și senatorul Florin Cârciumaru au declarat că toți oamenii ar fi trebuit să fie lăsați să intre gratuit. „Aș fi apreciat ca toți gorjenii să aibă acces gratuit pe stadion. Ar fi fost de bun augur ca meciurile din ziua inaugurării să se desfășoare pe un stadion cu porțile deschise tuturor gorjenilor”, a fost declarația fostului primar PSD. Actualul edil, Marcel Romanescu, a replicat că trebuia impusă o regulă, pentru intrarea în tribune, deoarece s-ar fi putut ajunge la incidente grave. „Pe stadion nu pot intra mai mult de 11.000 de oameni, iar cererea este foarte mare. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi venit 20.000 de oameni, care să vrea să intre? Dar dumnealor nu ar trebui să fie supărați, pentru că 80% dintre invitați sunt membri PSD, pentru că sunt invitați din toate instituțiile, chiar și de la centru, unde tot PSD-ul conduce”, a declarat Romanescu.

„Restul e can-can si asta e pentru starlete!

Liderul organizației ProRomânia Târgu Jiu, Gabriel Coica, a ironizat ieșirile publice ale liderilor politici, pe care îi cataloghează drept „țațe”. Politicianul susține că modalitatea în care se face accesul pe stadion nu este o necesitate pentru gorjenii care se confruntă cu lipsuri ce le afectează, cu adevărat, viața, dar pe care clasa politică nu le-a rezolvat. „Văd, de câteva zile, cum niște domni se agită pe false subiecte de interes pentru cetățeni, cum încearcă să facă pe moraliștii și cum dau lecții despre cum ar trebui să fie arătat respectul față de oameni, la inaugurarea noului stadion din Târgu Jiu. Domnilor, problemele oamenilor nu sunt panglicile inaugurale, la care voi vă înghesuiți să vă pozați, nici spectacolele și nici bâlciurile gratuite. Domnilor, nu vă mai puneți poalele în cap, ca niște țațe, pentru false necesități ale oamenilor. Dacă ați coborî printre cetățeni, ați afla că oamenii nu plâng pentru un loc la circurile regizate de voi.

Oamenii vor infrastructură, vor locuri de muncă decente, vor ca jaful și dispretul fata de banul public sa inceteze, vor ca instalațiile de transport și tratare a apei modernizate cu zeci de milioane de euro sa fie funcționale, vor să fie tratați cu respect de instituțiile statului, în care ar trebui angajați profesioniști, nu „pile” și, nu în ultimul rând, vor ca sportul gorjean să redevină ceea ce a fost în urmă cu câțiva ani și să nu mai fie doar o vacă de muls aflata in mainile unor politruci incompetenți, dornici de șmenuri sau cumul de funcții și remunerații. Vă dezamăgesc, domnilor, dar oamenii nu mai vor circ, așteaptă idei sănătoase, pentru schimbări de bun simț. Restul e can-can si asta e pentru starlete!„, a postat Gabriel Coica, pe pagina personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here