Și-au făcut propria cultură de cannabis. „Recolta”, ascunsă în depozitul de lemne

0
471

Doi membri ai unei familii din Bistrița Năsăud au fost arestați, după ce procurorii DIICOT au găsit o cultură de cannabis, înființată de aceștia. Anchetatorii susțin, într-un comunicat de presă, că „recolta” era depozitată în magazia de lemne.

„În cauză s-a reținut că pe parcursul anului 2023, unul dintre inculpați a înființat o cultură de canabis, în scopul comercializării și consumului propriu, în extravilanul unei comune din județul Bistrița-Năsăud.
Cultura outdoor a fost întreținută împreună cu cel de al doilea inculpat, care a recoltat plantele și a disimulat fragmentele vegetale în spațiul de depozitare al lemnelor pentru foc.

În cursul zilei de 23.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventive a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții DIICOT, printr-un comunicat de presă.
Cei doi arestați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here