Filmul înjunghierii de la Clubul Caractere, făcut de procurori. Mandat de arestare, pentru cuțitarul fugar

0
480

Magistrații gorjeni au emis un mandat de arestare, pentru 30 de zile, pe numele tânărului care a înjunghiat un bărbat, în fața Clubului Caractere din Târgu Jiu. Ioan Mutu (29 ani) este dat în urmărire, după ce, în weekend, a lovit cu mai multe lovituri de cuțit un alt târgujian, cu care începuse o dispută, în club. Cei doi au ieșit în fața localului, unde agresorul a scos un briceag și l-a înjunghiat în zona abdominală. Victima a ajuns la spital, unde a fost operată de urgență, iar cuțitarul a dispărut. Polițiștii îl caută de vineri noaptea.

Luni, procurorii de la Parchetul de pe lândă Tribunalul Gorj au comunicat faptul că pe numele acestuia a fost emis emis un mandat de arestare pe numele lui Ioan Mutu, pentru trei infracțiuni. ”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus la data de 24.09.2023, arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile,  a inculpatului M.I.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor prev. de art. 32 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice prev. de art. 371 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, arată comunicatul emis de procurori.

Anchetatorii au prezentat și filmul agresiunii, ce a culminat cu înjunghierea bărbatului de 30 de ani. ”S-a reţinut că  în dimineaţa zilei de 23.09.2023 în jurul orelor 02.00, în timp ce se afla în incinta clubului ”Caractere” situat în mun Tg Jiu, Bld. C-tin Brâncuşi, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M, cei doi având discuții contradictorii şi îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic.

După părăsirea localului, inculpatul M.I.R. a scos din buzunarul pantalonilor un cuţit tip briceag,  cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen şi torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa, ducând şi la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violenţă încetând urmare a intervenției ferme a unui martor. Inculpatul a fugit imediat de la faţa locului”, se mai arată în comunicatul procurorilor gorjeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here