Urmărire ca în filme. Șoferul fugar a aruncat arma pe geam

0
1172

Un gorjean a fost „alergat” de poliție, după ce a fugit de oamenii legii, pe ulițele din comuna Negomir. Bărbatul a atras atenția echipajului de poliție, după ce a demarat în trombă și a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Văzând că este urmărit, șoferul a aruncat o armă și martușe, pe geam, după care a abandonat autoturismul într-o pădure și a luat-o la sănătoasa. Polițiștii l-au identificat, la scrurt timp. „Întrucât nu a oprit la semnalul de regulamentar efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului cu mijloacele speciale de avertizare, luminoase si sonore, acesta pătrunzând pe DJ 674 B Negomir, moment în care, la trecerea peste un pod, din partea dreapta a autoturismului, polițiștii au observat că ar fi fost aruncată o arma de vânătoare, iar autoturismul de teren a pătruns pe un drum forestier, unde a fost abandonat”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.
S-a constituit echipa operativa la nivelul IPJ GORJ, care a efectuat cercetarea la fata locului, iar în șanțul fluvial aferent Văii Artanului, a fost identificata arma de vânătoare cu țeava ghintuita, calibrul 7 x 64 și 4 cartușe de vânătoare cu glonț, calibrul aferent, prevăzută cu lunetă si lanternă.
Pe numele bărbatului de 53 de ani a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor si braconaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here