Veniți de luați educație! Din autocarul PSD

0
672

PSD a inventat autocarul care dă meditații copiilor pentru examene. Sați liniștiți în privința pregătirii! Toți vor trece evaluarea națională, după ce partidul a găsit soluția miraculoasă: le toarnă educație în cap, cu pâlnia.

Timp de o lună și un pic, un autocar trece prin toată țara și deșteaptă toți copiii de clasa a VIII-a, mai ales pe cei din ediul rural, pregătiți de dascăli care nu și-au luat nici ei examenele, dar au fost angajați pe pile.
Rețeta PSD: se iau elevii de clasa a VIII, se bagă într-un autocar roșu, steril politic, un fel de laborator extraterestru, în care, dacă intri, primești educația din primii opt ani de școală primară. Dacă nu apuci să intri în autocar, e suficient să-l atingi (în cazul ăsta iei note mai mici). Se agită bine spiritele, se flutură niște poze pe sub nasul presei și propaganda e gata! A se servi cu lămâie!
Tratamentul se aplică în masă, în perioada 5 mai – 12 iunie (atunci a zis doamna Neti, de la Pro Tv, că există niște conjuncturi astrologice favorabile transferului de învățare. În cele 41 de zile, în care planetele sunt aliniate de PSD, caravana deșteptăciunii parcurge întreaga țară.
Cercetătorii PSD spun că metoda este garantată 99,9%. Din cobaii folosiți până acum, unul singur a prezentat reacții adverse și a ajuns primar la Turburea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here