VIDEO. Candidatul propulsat de Ionelia Priescu (AUR) pentru poziția de primar la Câlnic abia silabisește un discurs scris pe telefon

1
189

Ion Reluțu Manoilă, un tânăr de 30 de ani, asistent medical comunitar, angajat al Primăriei Rovinari, este ”candidatul de AUR” pentru funcția de primar al comunei Câlnic. Acesta nu este un politician obișnuit și nici un tânăr a cărei năzuință e o carieră politică, ci un exponent al unei grupări cu un istoric cel puțin controversat și al unor indivizi care, sub masca unui așa zis interes public, au acționat, în ultimii ani, la comanda unor politicieni din Gorj. Practic, Manoilă e un traseit precoce, care a schimbat trei partide în 6 luni.

Tânărul a cochetat, în toamna anului trecut, cu SOS România, numai că echipa în siajul căreia se afla a fost exclusă din partid de senatoarea Diana Șoșoacă și a rămas în afara politicii.

La finele lunii martie, Ion Manoilă și câțiva susținători ai săi s-au fotografiat alături de liderii social-democrați, care l-au ”asimilat” ca fiind candidatul partidului pentru funcția de primar al comunei Câlnic. Practic, aceștia îl primiseră ”pe tavă” pe Manoilă, fiindu-le livrat de un grup de indivizi controversați, așa că au fost nevoiți să-l anunțe candidat. Când au realizat cine îl mână în luptă pe tânărul Manoilă, liderii social-democrați l-au abandonat și au stopat orice comunicat către presă, iar fotografiile n-au apărut pe pagina oficială a filialei județene a partidului de pe Facebook.

Această situație a stârnit reacții puternice în rândul social-democraților care își puneau întrebări cu privire la integritatea candidaților pe care-i propune partidul și în privința lipsei de transparență în desemnarea acestora. Chiar au existat întrebări serioase în interiorul organizației, mai exact dacă liderii politici au luat în calcul conexiunile acestui candidat înainte de a-l susține.

Chiar înainte de demararea oficială a campaniei electorale Manoilă a ”aterizat” în AUR, având același gând: o candidatură la fotoliul de primar la Câlnic. Mișcarea politică a șefei filialei Gorj a AUR demonstrează că aceasta este captivă a unor grupări rău famate, în fața căreia a dezvoltat un complex de inferioritate, după cum susțin unele voci din partid.

Cât privește candidatul, acesta simte că a fost băgat unde nu-i e locul, că nu joacă în filmul ăsta politic și mai sunt unii care-i bagă în discursuri cuvinte pe care tânărul nu le înțelege, așa că citește de pe telefon, pe silabe. Nici măcar când se retrage din fața obiectivului de filmat nu poate să pronunțe unele cuvinte. Nu-i nici acum târziu să i se explice: ”Ana are mere, dar n-are noroc în dragoste!”

1 COMENTARIU

  1. Cred ca nici sefa lui de partid nu este mai departe cand l-apropus sau i-a completat si adeziunea de inscriere in partidul HAURISTILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here