VIDEO/ Cum doarme-n post un jandarm care păzea un hotel cu carantinați

4
15963

Un jandarm gorjean a fost filmat dormind în post, chiar în fața hotelului cu persoane băgate în carantină, pe care trebuia să-l păzească. Angajatul Jandarmeriei Române trăgea un pui de somn, în mașina din dotare, parcată peste drum de imobilul cu locuri de cazare, situat în zona cenrală a municipiului Târgu Jiu. Omul în uniformă dormea profund, în bătaia soarelui, cu capul pe spate și cu gura întredeschisă. Și ca să nu-l deranjeze lumina puternică, își pusese ochelarii pe nas. Hotelul pe care îl păzea aparține unui afacerist din Târgu Jiu, pentru care starea de urgență a fost „mană cerească”. Călin Lemnaru primește câte 230 de lei pe zi, pentru fiecare persoană pe care o are în hotel. În plus, omul de afaceri cu terenuri obținute din domeniul statului, la prețuri „de pomană”, a pus mâna și pe un contract de catering, pentru carantinații din alte unități de cazare, ce nu dețin unități de gătit.

În județul Gorj au fost înregistrate 9 persoane infectate cu Coronavirus, aproape toate fiind testate pozitiv în timp ce se aflau în carantină, după ce s au întors din străinătate.

4 COMENTARII

  1. In primul rand nu e masina de serviciu.
    In al doilea rand v-ati gandit ca omul ala poate vine dupa 24 de ore muncite si ca se odihneste inainte de a pleca la drum, poate e detasat. Va spun ca la un centru de carantina nu va sta un singur jandarm. Va place sa defaimati, sa aratati cu degetul in necunostinta de cauza, inainte de a face un articol discerneti si lasati rautatea deoparte. Va felicit pentru profesionalismul de care dati dovada!
    PS: masinile Jandarmeriei sunt inscriptionate cu MAI, nu au numere de inmatriculare normale. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here