VIDEO/ Cum îi face campanie o fetiță, unchiului candidat: „Îi place Harry Potter”. „Am încredere că vei face o țară minunată: fără teme”

0
1809

O puștoaică de șapte ani a reușit să facă cel mai original și amuzant spot electoral, pentru unchiul ei, care candidează pentru Parlement. Carmen le spune prietenilor ei de pe rețelele de socializare, că unchiul este ei este foarte amuzant și îi place filmul pentru copii Harry Potter. Corneliu Răducan-Morega, unchiul fetiței, este un arhitect, care candidează pe listele USR-PLUS, fiind pe prima poziție, la Senat. „El este foarte amuzant și o persoană cu care poți râde. El mă ajută când intru în belele și părinți, neapărat, nu trebuie să afle. A! Și îi place Harry Potter”, spune Carmen. Adorabila fetiță îl și încurajează pe unchiul candidat și îl asigură că îi acordă votul ei: Corni, eu am încredere în tine, că vei face o țară minunată pentru copiii României: fără teme. Ai votul meu!”
Puștoaica își ține discursul în trei limbi, română, engleză și spaniolă, ca mesajul ei să fie înțeles de cât mai mulți oameni. Video-ul cu Carmen îl puteți vedea aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here