VIDEO/ Imagini șocante, de la crima din piața centrală. Înjunghiat, cu sute de oameni în preajmă

0
3565

Imagini cutremurătoare, surprinse în momentul în care medicii încercau să stabilizeze un bărbat, înjunghiat ziua în amiaza mare, în piața centrală din Târgu Jiu, chiar înainte de revelion, au fost surprinse de martorii tragediei. Victima, în vârstă de 43 de ani, din satul Budieni, era la cumpărături, marți, 31 decembrie, în jurul prânzului. În fața unei carmangerii, a fost abordat de cumnatul lui și fratele acestuia, din Târgu Cărbunești. Conform rudelor, cumnatul era supărat că fusese părăsit de nevastă, sora victimei. Bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în spate și lăsat să se prăbușească la pământ. Cei doi frați au plecat de la locul abominabilei fapte, dar au fost prinși, câteva ore mai târziu, la aproximativ 20 de kilometri de Târgu Jiu.

Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor victimei și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu, unde a fost dusă imediat în sala de operații. Medicii au stabilit că bărbatul intrase în stop cardio-respirator și nu l-au mai putut stabiliza, declarând decesul.

În momentul în care victima a fost înjunghiată, în preajmă se aflau sute de oameni, la cumpărăturile de pe ultima sută de metri, pentru anul nou, ce avea să vină în aceeași seară. Unul dintre martori a fost cel care a sunat la 112, să cheme ajutoare. Vă avertizăm că imaginile pot afecta emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here