VIDEO. Răspunsul aberat al șefului Casei de Pensii: Legea 197 poate fi aplicată, dar nu se aplică, pentru că e posibilă o nouă modificare a Legii Pensiilor și funcționarii să nu calculeze de două ori

0
1918

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a declarat, la Târgu Jiu, că Legea 197 poate fi aplicată, cu reducerea vârstei de pensionare de 13 ani, dar este ținută în stand-by, pentru că a fost introdus un nou amendament în Parlament, care ar oferi mai multe beneficii pensionabililor. Baciu a declarat, la conferința de presă, că angajații caselor de pensii ar trebui să facă aceeași muncă, de două ori, dacă ar fi aprobat amendamentul aflat acum în circuit legislaviv, pentru modificarea Legii Pensiilor, deoarece dosarele calculate la momentul de față ar putea fi recalculate, în cazul în care s-ar modifica legea, iar cei care se pensionează acum ar cere recalculări.
Președintele Casei Naționale de Pensii a refuzat să spună ce se va întâmpla dacă amendamentul nu va trece și legea rămâne așa cum este.
Declarațiile aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here