50 de persoane evacuate, în urma incendiului de la Spitalul Rovinari. Doi pacienți transportați la Târgu Jiu

0
73

50 de persoane au fost evacuate, după incendiul izbucnit la Spitalul Rovinari. Doi pacienți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului locului au fost chemați pompierii. ”In jurul orei 12:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.
La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor si acordare a primului ajutor calificat din cadrul institutiei noastre, constatându-se ca angajatii spitalului intervenisera cu ajutorul stingatoarelor fiind eliminat pericolul de propagare. Colegii nostri au intervenit si au lichidat incendiul, in acest moment fiind eliminat orice pericol.
Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajati si pacienți s-au autoevacuat.
Doua persoane (pacienți) care se aflau in Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu.
In acest moment alimentarea cu energie electrica a fost reluată partial si se lucreaza pentru remedierea defectiunilor si alimentarea normala cu energie electrica a spitalului”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.
Spitalul din Rovinari a fost reabilitat, în ultimii ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here