Acuze: Licitația pentru centura Târgu Jiului, anulată de o lună. PSD a mințit în campanie

0
1122

Licitația pentru continuarea lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a fost anulată în urmă cu mai bine de o lună. Informația a fost făcută publică de primarul Marcel Romanescu. Edilul a declarat că a aflat întâmplător de blocarea investiției, la Ministerul Turismului, unde s-a aflat luni, pentru a se interesa de stadiul acesteia Primarul liberal acuză reprezentanții PSD că au ascuns această stare de fapt, ca să nu le afecteze campania electorală. Mai mult decât atât, liderii PSD s-au lăudat cu lucrările la centura Târgu Jiului, investiție pe care și-au asumat-o și despre care promiteau, încă din primăvară, că va fi reluată în acest an, care se va încheia curând.

“Am fost la Ministerul Transporturilor să discut despre finalizarea centurii orașului și despre pasajele la calea ferată din municipiu. M-au așteptat câteva surprize de proporții, care nu fac decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, haosul și minciunile în care ne-au ținut cei de la PSD în toți acești ani.
Ne amintim cu toții promisiunile și declarațiile liderilor politici ai PSD despre licitația referitoare la șoseaua ocolitoare, la cum dădeau drept sigură finalizarea lucrărilor în acest an. Ei bine, licitația despre care tot vorbeau pesediștii a fost anulată! Și ne amintim cu toții declarațiile aberante și fără susținere prin care încercau să mintă populația”, a anunțat primarul Romanescu, în această seară. 

Lucrările la centura municipiului Târgu Jiu au început în 2015, iar în 2017 au fost blocate. Firma italiană care a câștigat licitația a reziliat contractul și nici până acum nu a fost desemnat un alt constructor. Licitația demarată pentru continuarea lucrărilor, în urmă cu jumătate de an, a rămas și ea suspendată. Primarul municipiului Târgu Jiu susține că procedura a fost anulată de fostul guvern, deși pe site-ul de achiziții publice, ea figurează ca fiind în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here