Angajații CEO, băgați în luptele interne din PNL

1
546

Liberalii îi folosesc din nou pe mineri și energeticieni, în luptele politice. Doi dintre parlamentarii PNL profită de problemele angajaților CEO, ce urmează a fi tranșate în Camera Deputaților, pentru a-și consolida opțiunile, în competiția pentru șefia partidului. Senatorul Ion Iordache, care nu are drept de vot la proiectul privind reducerea vârstei de pensionare, s-a pozat alături de Ludovic Orban, unul dintre candidații la președinția PNL și a postat fotografia pe pagina de socializare, cu mesajul că susține proiectul de lege. „Astăzi am avut o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a decis să pledeze în favoarea proiectului de lege în fața altor colegi deputați. Am purtat discuții și în interiorul echipei de la Gorj, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină vor vota această lege”, a postat Iordache.

În replică, deputatul Gheorghe Pecingină a transmis, tot pe pagina de socializare, că nu are nevoie de întâlniri cu Orban, pentru susținerea proiectului de lege și folosește motivul replicii, ca să posteze o fotografie cu Florin Cîțu, cel de-al doilea candidat la șefia partidului. Pecingină acuză echipa adversă că aleargă după capital de imagine. „Nu văd rostul intervenției domnului Ludovic Orban în acest subiect! […] Angajații CEO nu au nevoie de „certitudini” din partea unor oameni care nu au avut nicio treabă cu subiectul ci au nevoie de lucruri concrete pentru bunul mers al companiei, așa cum echipa premierului, Florin Cîțu, a făcut în ultima perioadă. Populismul exacerbat pe subiect nu poate aduce câstig de imagine decat pe perioada scurtă”, a fost replica deputatului Pecingină, pentru senatorul Iordache.

Votul în plenul Camerei Deputaților se va da miercuri, pentru proiectul de lege privind recunoașterea condițiilor speciale și, implicit, reducerea vârstei de pensionare. Între timp, angajații Complexului Oltenia protestează în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, instituție pe care o pichetează de 19 săptămâni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here