Au renovat hotelul, dar trebuie să pună lacătul pe el

0
1561

Un hotel din Târgu Jiu a fost renovat cu 2 milioane de lei, bani publici, dar nu poate fi folosit, pentru că se află în incinta stadionului municipal, care este închis, din cauza lucrărilor, nefinalizate la timp, adică acum doi ani. Spațiul de cazare va rămâne cu lacătul pe el, până la finalizarea stadionului.

Hotelul Sport din Târgu Jiu, folosit pentru cazarea sportivilor, este renovat, cu fonduri publice, lucrările urmând a se finaliza la sfârșitul acestei luni. Clubul Pandurii Târgu Jiu, care îl administrează, a primit, prin Ministerul Tineretului și Sportului, fonduri pentru reabilitarea clădirii, ce nu a suportat reparații, de zeci de ani, adică de când a fost construită. Aproape 2 milioane de lei costă renovarea hotelului sportivilor. La sfârșitul lunii în curs, inaugurarea se va face doar de formă, deoarece hotelul va fi închis. Clădirea este în mijlocul șantierului format în jurul stadionului municipal și va putea fi folosită abia după terminarea „municipalului”.

„A fost o licitație pe SEAP, iar conform contractului, lucrările se termină la 31 decembrie. Va trebui să fie funcțional la 1 ianuarie, numai că, din păcate, nu ne vom putea muta, pentru că stadionul municipal nu se va termina. Nu ne putem muta într-un șantier. Probabil o să ne mutăm la 1 iunie, când se termină și lucrările la stadion”, spune Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii.

Sportivii gorjeni, care trebuie cazați în Hotelul Sport, sunt cazați la un hotel privat din municipiu, iar nota de plată o achită Primăria Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here