Băiatul lui Gino Iorgulescu a omorât un om, cu 240 km/h. Instanța îl achitase, după ce a sechestrat un bărbat

0
1510

Odrasla lui Gino Iorgulescu a omorât un tânăr nevinovat, cu bolidul nou achiziționat, un Aston Martin. Acul autoturismului de lux s-a blocat la 240 km/h, tânărul pe care l-a spulberat, cu tot cu mașina în care se afla, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Ambele mașini s-au dezmembrat, în impactul puternic. Fiul șefului LPF a fost arestat, în urmă cu trei ani, pentru sechestrarea și agresarea unui bărbat, însă judecătorii primei instanțe l-au achitat.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a omorât un tânăr șofer, de 24 de ani, după ce a pierdut controlul bolidului de lux, blocat la 240 km/h. Mario Iorgulescu venea dintr-un club de poker, unde jucase până dimineața, iar jurnaliștii cancan.ro spun că acesta consumase alcool și substanțe interzise. Fiul șefului LPF conducea un Aston Martin, achiziționat recent, pe care nu l-a mai putut controla, autoturismul de lux intrând pe contrasens, unde a spulberat mașina în care se afla tânărul de 24 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, mașinile au fost făcute „praf”, iar conducătorul nevinovat a murit pe loc. Iorgulescu junior a fost dus la spital și operat, iar acum este la Terapie Intensivă, intubat. „În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei, dinspre DNCB, către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor. Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat al poliției.

Acuzat că a sechestrat și torturat un bărbat, achitat de judecători. Complicii, la pușcărie

Odrasla președintelui LPF a fost ținută, pe perioada ultimilor doi ani de liceu și a facultății, în străinătate. Jurnaliștii kanald.ro scriau că familia Iorgulescu a plătit câte 300.000 de euro, pe an, ca să-și susțină fiul la studii în afara țării. Întors în România, Mario Iorgulescu a intrat în atenția presei, după ce a fost în centrul unor scandaluri. Cel mai grav s-a petrecut în 2016, când juniorul a fost reținut, apoi arestat preventiv, pentru 30 de zile, acuzat că a sechestrat un bărbat și l-a bătut până a leșinat, alături de trei amici interlopi. Totul, pentru a-l convinge pe tânărul agresat, să-și retragă o plângere depusă la poliție. Tânărul dus într-un apartament și bătut a povestit, ulterior, că a fost lovit cu un ciocan pentru șnițele, până își pierdea cunoștința și era trezit cu apă rece. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost achitat de instanța de fond, care i-a condamnat, totuși, pe complicii acestuia. Dosarul se judecă în instanța de apel.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here