VIDEO. Aroganță de polițist: A anulat amenda și a dat una mai mare

0
594

Un polițist local a anulat o amendă, aplicată unui șofer și a dat una mai mare, după ce conducătorul a refuzat să semneze procesul verbal și a cerut să-i fie trimis prin poștă. Explicația agentului: sancțiunea e prea mică, pentru a fi trimisă prin poștă. Un alt angajat al Poliției Locale Târgu Jiu a fost filmat când amenința un taximetrist că-i dă amendă “din ambiție”.

Un polițist local din Târgu Jiu este acuzat de comportament abuziv, după ce a anulat o amendă, dată unui șofer, care staționase ilegal și i-a aplicat una mai mare, drept corecție, pentru că bărbatul a cerut să-i fie trimis procesul verbal prin poștă. Deranjat de refuzul conducătorului auto, de a semna procesul verbal, polițistul local i-a spus că, în cazul în care îl trimite prin poștă, amenda va fi majorată. “Nu-l trimit prin poștă. Pe ăsta nu-l mai trimit. Pe celălalt, că e amenda prea mică. Trebuie una mai mare. Mult mai mare”, a fost explicația agentului de la Poliția Locală Târgu Jiu. Șefii polițistului spun că fac cercetări, cu privire la incidentul filmat de șoferul sancționat cu 200 de lei. Aroganța polițistului o puteți vedea aici:

Un alt polițist local din Târgu Jiu a fost filmat, anul trecut, când amenința un taximetrist că îi dă amendă “din ambiție”. Scena o puteți urmări aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here