Candidatul PMP, Ion Rușeț, a fugit la PSD, chiar înainte de anunțarea candidaturii la Consiliul Județean

0
352

Consilierul județean PMP, Ion Rușeț, a plecat la PSD, chiar înainte de a fi anunțat candidat pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Acesta trebuia să fie lansat oficial luni, în cadrul unei conferințe a Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei), odată cu candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. Pentru că Rușeț a ”fugit de-acasă”, liderii politici au declarat presei că vor anunța ”zilele următoare” ce variantă au pentru Consiliul Județean.
Ion Rușeț a fost președinte interimar și senator al PDL, șef de campanie la ALDE, iar din 2019 este membru PMP, fiind ales consilier pe listele acestei formațiuni. În cadrul CJ, Rușeț a ajuns președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).
În trecut, a fost director al societății Medserv Min SA, iar la Complexul Oltenia a fost atât în partea sindicală, cât și în cea administrativă. Ani buni, Rușeț a fost lider al Uniunii Sindicale Jilț – Turceni, prim-vicepreședinle al Federației Univers și președinte executiv la SMEO. Ulterior, a intrat în administrație, ocupând mai multe posturi de consilier (personal, de integritate).
Ion Rușeț este cunoscut și pentru pasiunea pentru jocurile de noroc, la care a demonstrat că ”are mână”, câștigând poturi importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here