CEO, chef cu dar! Directorii şi liderii o ţin LANGA cu ore de specializare, la Herculane şi Ţicleni

0
2194

De duminică, adică de mâine până marţi, peste 30 de lideri de sindicat şi directori din Complexul Energetic Oltenia se vor specializa la un hotel din Băile Herculane, mergând la nişte cursuri de pregătire în arta negocierii. De asemenea, la Hotel Sara, mai mulţi salariaţi ai CEO se şcolesc la un curs de perfecţionare. Astfel câteva zeci de salariaţi, ingineri şi muncitori, se vor perfecţiona la un curs de evacuare a apei.

Aseara, aproape 500 de salariaţi ai CE Oltenia, cu şefi cu tot, din cadrul sucursalelor, însemnând cariere şi termocentrale, au chefuit pe Insuliţă, cu prilejul încheierii acestui an. Interesant este că, spre deosebire de anul trecut, când meniul nu i-a costat nimic pe reprezentanţii CEO, a fost invitată doar „spuma” din CEO. La evenimentul de aseară, participanţii şi-au achitat meniul de 140 de lei. Administraţia CEO, a fost generoasă de această dată, oferind invitaţii cu sutele. De asemenea, nu au lipsit nici liderii organizaţiilor sindicale.

Şi, uite aşa, CEO încheie anul 2018 cu multe cursuri de perfecţionare, cu chefuri şi cu o pierdere de 200 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here