Consilier ALDE: „ALDE va dispărea pe bucăți. La Gorj, ALDE s-a calculat ca o marfă”

0
1191

Critici dure la adresa liderilor ALDE, chiar din interiorul partidului: „ALDE merge spre dispariție. Nu merge spre nicio alianță. … Va dispărea pe bucăți”. 

Consilierul din partea ALDE, Eftemie Popescu, a criticat dur politica partidului, spunând că formațiunea merge spre dispariție. Alesul local acuză liderii de la nivel central de duplicitate și susține că strategiile făcute în ultima perioadă nu sunt în favoarea ALDE. „Sunt spectator la ce se întâmplă, pentru că nu mai fac parte din nicio echipă de conducere. Am fost retrogradat. Părerea mea este că ce se întâmplă este nesănătos, neloial. În opinia mea, cei care au decis ca ALDE să iasă de la guvernare, au dat dovadă de duplicitate. Trebuia să plece atunci când guvernul era oarecum stabil. Ceea ce se întâmplă acum, habar nu am. Opinia mea este că merge spre dispariție. Nu merge spre nicio alianță. Nu merge nici într-o alianță cu Pro România, nici cu PSD-ul, nici cu PNL-ul, va dispărea pe bucăți. Bucată cu bucată, individ cu individ”, a declarat Eftemie Popescu, la Tele3.

Consilierul ALDE a criticat și ceea ce s-a întâmplat cu organizația de la Gorj și îl acuză pe afaceristul Ion Iordache, președintele interimar, că a tratat partidul, ca pe o marfă. „Îmi pare bină că Ion Iordache a constatat că într-adevăr totul este de vânzare, mai puțin oamenii. Oamenii nu sunt de vânzare. Unii. Alții, da. Ăia au fost marfă, de când s-au născut. La Gorj, ALDE s-a calculat ca și o marfă, de către domnul Iordache, iar rezultatele s-au văzut”, a mai afirmat Eftemie Popescu. Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, un controversat om de afaceri, a anunțat că intenționează să formeze un pou partid, local, neacceptând o alianță cu Pro România. După alegerile europarlamentare, Iordache a revendicat un post de secretar de stat în Ministerul Energiei, unde și-a impus o rudă, Marius Dumitrașcu, acesta și un alt membru ALDE Gorj, Marius Mănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here