Consilier: „Patriotismul este despre câți copii, soți, părinți NU mor in spitale!”

0
723

Consilierul liberal Denisa Șuță a criticat, într-o postare de 1 decembrie, falsul patriotism, confundat cu arborări de steaguri și festivități politizate. Șuță a fost, în mandatul anterior din Consiliul Județean, unul dintre cei mai vocali membri, atacând încercări ale reprezentanților PSD, de a trece proiecte ilegale și a criticat modul discreționar, de împărțire a banilor publici. „Patriotismul nu este despre câte eșarfe tricolore arborăm la colțurile clădirilor! De ani de zile, de 1 Decembrie, ne pavazăm durerea și neputința….
Patriotismul…. Nu este despre câți copii îmbrăcăm în straie naționale de 1 Decembrie, ci despre viitorul lor!
Nu este despre câți soldați încolonăm la defilare, ci despre cât de rupți sunt bocancii lor!
Nu este despre câți preoți fac parte din soborul care susține nelipsitul „Tedeum”, ci despre credință, speranță și iubire!”, a scris liberala, pe pagina de socializare.
Denisa Șuță a criticat lipsa de responsabilitate a clasei politice, care și-a arătat, în ultimii 30 de ani, incapacitatea de a administra domeniile cheie ale țării, de la sănătate, la protecție socială. „Patriotismul nu este despre spoială si ipocrizie! Este despre EMPATIE! Patriotismul trebuie să fie ….
Despre câți copii, soți, părinți NU mor in spitale!
Despre câți copii NU adorm flămânzi!
Despre câți români NU adorm in frig!
Despre câte mame NU adorm cu lacrimi in ochi!
Patriotismul trebuie să fie, înainte de toate, despre RESPONSABILITATE și despre SPRIJIN față de semeni. Trebuie să fie despre bun-simț!
Așa că, de ziua ta, Românie, nu-ți doresc decât să ajungi să privească Dzeu la tine, să ai parte de oameni mai buni!
Românie, cu o floare nu se face primăvară! Dar dă-ți șansa să te faci bine! Sper să nu te mai lași mințită și pangărită și să nu greșești din nou cum o tot faci, din inerție, din 4 în 4 ani…..
Românie, nu uita: patriotismul este despre cât de puțin plâng copiii tăi!”, a fost mesajul Denisei Șuță, de ziua națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here