Cultiva droguri lângă cimitir și le ascundea în borcane de murături

0
445

Procurorii DIICOT au descoperit o seră cu canabis, în apropierea unui cimitir din Dâmbovița. Terenul era administrat de un cetățean olandez, iar drogurile erau ascunse în borcane de murături, de diverse dimensiuni.

Anchetatorii au efectuat percheziții, duminică, în județul Dâmbovița, unde au descoperit o cantitate mare de droguri. ”S-a reţinut că, în anul 2023, un făptuitor (cetățean olandez) a dezvoltat, într-o comună din județul Dâmbovița, o cultură de canabis indoor (într-o seră), pe o proprietate situată în imediata vecinătate a cimitirului.
Pe parcursul percheziției domiciliare au fost identificate și ridicate dintr-un solar, o cultură de 133 de plante canabis, cu înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri, cantitatea de aproximativ 24 kilograme muguri de canabis, 43 de saci cu resturi materie vegetală canabis (frunze și tulpini)) un baton hașiș în greutate de 100 game, 2 comprimate ecstasy și 18 grame ”speed” (droguri de mare risc), 17 recipiente cu semințe , 4 telefoane, sumele de 2000 euro și 2400 lei, un cântar de precizie, 2 unități PC și 2 laptopuri, un DVR, 2 stick-uri de memorie”, au transmis reprezentanții DIICOT, printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here