Direcția de Taxe și Impozite Târgu Jiu se redeschide din ianuarie. S-a finalizat reabilitarea sediului

0
324

Direcția de Taxe și Impozite Locale Târgu Jiu se va redeschide, din ianuarie, în vechiul sediu din Bulevardul Republicii. Spațiul a intrat în renovare, iar în ultimele trei luni, angajații au fost mutați. Spațiul în care funcționează instituția a fost recompartimentat, zona destinată contribuabililor fiind mărită. ”Ne-am dorit să avem această zonă prietenoasă, deschisă, pentru a fi mai aproape de cetățeni, pentru a putea să comunicăm mai bine cu ei. După cum știți, înainte erau acele geamuri, comunicarea nu era tocmai ok cu ei. Comunicarea va fi față în față. Am amenajat zone de așteptare, în care cetățenii să poată sta jos, să-și completeze documentele”, a spus Diana Fometescu, directorul Direcției Taxe și Impozite Locale Târgu Jiu.
Autoritățile spun că aonă deschisă permite interacțiunea directă cu cetățenii, pentru a se îmbunătăți comunicarea, făcută până în toamnă prin geamuri vechi.
”Era ultimul sediu din Primăria Târgu Jiu, care nu era reabilitat și ținând cont de faptul că în direcția de taxe și impozite intră foarte mulți cetățeni, și trebuia ca relaționarea să se facă mult mai deschis. Erau niște ghisee închise, la care cetățeanul trebuia să vină cu capul plecat în fața funcționarului. De data aceasta lucrurile se desfășoară în alt mod, adoptând sistemul bancar și încercăm și noi să fim mult mai deschiși”, a afirnat primarul Marcel Romanescu.
Activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite Locale va fi reluată începând cu data de 8 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here