Dispută pentru un autoturism, lângă poliție. Un bărbat acuză că a fost lovit, șoferul susține că s-a pus intenționat la roata mașinii

0
230

A fost scandal chiar lângă Poliția din Motru. Motivul: dreptul de proprietate asupra unui autoturism. Un bărbat a acuzat că a fost lovit de mașina despre care susține că îi aparține, dar care este folosită de un tânăr, care spune că a cumpărat-o. Bărbatul care o revendică susține că nu a primit decât o parte din suma stabilită și a încercat să îl împiedice pe cel căruia i-a cedat dreptul de folosință, să o mai utilizeze. Cei doi au ajuns și în instanță, pentru autoturismul Arteon, evaluat la 24.000 de euro.

Miercuri după amiază, între cei doi a izbucnit un conflict, chiar în apropierea sediului poliției, în scandal fiind implicați și alți membri ai familiilor celor doi. Unul dintre bărbați a sunat la 112 și a reclamat că a mașina pe care o avea parcată a fost lovită intenționat. Celălalt bărbat a reclamat și el că ar fi fost lovit de autoturism și a chemat salvarea. Conducătorul, pe care încerca să-l împiedice să plece cu mașina ce face obiectul litigiului, l-a acuzat pe acesta din urmă că s-a pus intenționat la roata autoturismului.

Polițiștii au deschis un dosar, în care se fac cercetări, pentru a se stabili cu exactitate faptele reclamate de cei doi bărbați, care își dispută autoturismul, care valorează cât un apartament modest în localitate.

https://www.facebook.com/100010438891207/videos/pcb.2184163695274906/825041909574208

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here