Două accidente, în același timp, la un kilometru unul de altul

0
502

Pompierii au fost chemați, în același timp, la două accidente, ce s-au petrecut în jurul prânzului, în comuna Scoarța. „In jurul orei 11:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta in care au fost implicate 2 motociclete. La fata locului ai fost direcționate o autospeciala de lucru cu apa si spuma dotata si cu echipamente pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatand ca in urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane (2 barbati si o femeie), iar la una dintre motociclete a izbucnit un incendiu.
S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, concomitent cu interventia pentru stingerea incendiului. Toate cele 3 persoane au fist transportate la UPU Tg-Jiu.

La finalizarea interventiei, echipajele au fost direcționate catre un alt accident produs la aproximativ un km distanta. De aceasta data, un autoturism a parasit partea carosabila si a intrat intr-un sant. La fata locului a fost directionata autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si alte 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj. In urma impactului au rezultat 3 victime (doua femei si un barbat). Persoanele nu erau incarcerate, erau constiente, li s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Tg-Jiu”, se arată într-un comunicat al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here