EXCLUSIV! Fotografii cu un fost manager, de când era bătrân. Acum e tânăr și riscă să ajungă minor

0
1150

Fostul manager al Spitalului Județean Gorj, Gigel Capotă, care era bătrân până nu de mult, s-a făcut tânăr. Fostul șef din sistemul sanitar a ajuns acum politician, la un partid atât de mic, încât a fost pus direct vicepreședinte, ca să se ocupe măcar posturile de conducere. Riscul pentru vicele partidului insipid este să nu fie lăsat să candideze și nici să voteze. Cum procesul de întinerire este continuu, e posibil ca Gigel Capotă să ajungă minor, până la următoarele alegeri și să-și piardă capacitatea electorală.
O posibilă explicație pentru fenomenul nenatural care îl afectează pe Gigel Capotă este că acesta și-a dezvoltat capacitatea de a se conecta energetic cu universul. O astfel de conexiune a fost surprinsă într-o fotografie, pe care întineritul a postat-o pe pagina de socializare și în care se observă cum levitează deasupra unui spațiu verde (a se vedea fotografia din dreapta)
Gigel Capotă când era bătrân
Gigel Capotă, de când s-a făcut tânăr
* Acesta este un pamflet. Se recomandă consumul doar pentru persoanele trecute printr-un ciclu complet de școlarizare. Administrarea subiectivă greșită poate provoca reacții adverse, de la mici supărări, la crize de isterie. În acest caz, adresați-vă profesorului de limba română!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here