Expoziție de cai, câștigată de exemplarul unei adolescente de 14 ani

0
565

O competiție, în care vedete au fost caii, a avut loc sâmbătă, în comuna Drăguțești. Expoziția cabalină, din cadrul evenimentelor organizate de zilele localității, a atras aproximativ 20 de exemplare de rasă, din comună și din localitățile învecinate. Printre cei și-au prezentat prietenii patrupezi s-a numărat și primarul din Drăguțești, Ion Popescu, un pasionat de cai.
Proprietarii și animalele pe care le-au înscris în competiție au defilat în fața juriului, care premiat, pentru frumusețe, toți caii din concurs. Premiul I a revenit unei adolescente de 14 ani, care „Pasionații de cai au avut astăzi posibilitatea sa prezinte si sa admire unele dintre cele mai frumoase exemplare, la Dragutesti, eveniment organizat in cadrul Zilelor Comunei. Bineînțeles, cei mai frumoși au fost premiați!
Cu mândrie pot spune ca printre exemplarele care au atras atenția s-a aflat și cel al nepoțelei mele, Andreea, care a obținut locul I. Are doar 14 ani și iubește caii încă de mică”, a postat mătușa fetei, după competiție.
În acest weekend, la Drăguțești, în cadrul evenimentelor de zilele comunei, au avut loc spectacole de muzică populară, susținute de artiști cunoscuți, demonstrații de karate, motocros, petreceri în aer liber, la care participanții au întins hore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here