Fost deputat de Gorj, la spital, după o supradoză de pastile. Medicii au sesizat poliția

0
1012

Un fost deputat de Gorj a ajuns la spital, în stare de inconștiență, după ce a luat o supradoză de pastile antidepresive. Răzvan Rotaru, ex-parlamentar PP-DD, a fost găsit de familie, la casa din Polovragi, de unde a fost preluat de o ambulanță și dus la cel mai apropiat spital, în Novaci. De aici a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Târgu Jiu, iar medicii au sesizat poliția, fiind luată în considerare inclusiv o tentativă de suicid. „La UPU a fost adus, in stare de inconștiență, un bărbat în vârstă de 45 de ani căruia i s-au făcut rău după ingestia unor medicamente. A primit îngrijiri medicale în UPU, fiind transferat la Neurologie pentru consult interdisciplinar. A fost solicitat și consultul medicului de garda de la Medicină Internă, care a decis să interneze pacientul. Până își va reveni din starea de inconștiență, se află în grija medicilor din ATI I”, au transmis reprezentanții Spitalului Târgu Jiu.
Familia lui Răzvan Rotaru a spus că acesta ar fi luat două doze din tratamentul pe care îl urma, pentru că ar fi uitat de prima doză.
Fostul parlamentar a avut o ascensiune meteorică. Din muncitor necalificat, lăcătuș și apoi fotbalist, s-a trezit în Camera Deputaților. Rotaru a avut un traseu politic foarte bogat, trecând prin cel puțin șase partide: UNPR, PD, PP-DD, Partidul Conservator, PMP și ALDE. După mandatul de parlamentar, Răzvan Rotaru a rămas în capitală și lucrează la Primăria Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here