Fostul manager al CEO, Laurenţiu Ciurel, a câştigat definitiv procesul cu Fondul Proprietatea

0
2141

Fondul Proprietatea a pierdut definitiv, ieri, la Curtea de Apel Craiova,  procesul în care îl acuza pe fostul manager al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, de prost management. Laurenţiu Ciurel a câştigat procesul cu acţionarul minoritar al CEO, FP, şi la termenul din primăvară, după ce Fondul a strămutat dosarul la Slatina.

„M-au dat în judecată şi pe penal şi pe civil, pentru prost management.Pe penal am fost achitat anul trecut, s-a clasat. Pe civil, s-a cerut expertiză. Fondul Proprietatea a strămutat procesul la Slatina pentru că, eu, auziţi, controlam judecătorii… Au venit cu nu ştiu ce articole din ziare, în instanţă, ca argument la strămutare. Am câştigat în primăvară dar Fondul Proprietatea a făcut apel, plătind iar taxă de timbru… Acum, am şi eu posibilitatea să contest motivele revocării mele, ca nefiind de justă cauză, aşa cum s-a dovedit în instanţă”, a spus Laurenţiu Ciurel.

Astfel,  cu tot cu expertiză, Fondul Proprietatea va plăti peste 120.000 de lei cheltuieli de judecată.

Amintim că fostul manager al CE Oltenia deţine recordul la numărul de plângeri depuse pe numele său, primind până acum, peste 34 de NUP -uri,în dosare în care era acuzat de tot felul de infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here