FOTO: Reținuți pentru contrabandă cu tigări

0
866

Trei bărbați bănuiți de contrabanda cu tigări au fost reținuți de polițiștii gorjeni, după ce au fost prinși in flagrant, în timp ce transportau 24.280 de țigarete nemarcate legal. Mai mult, șoferul mașinii care transporta marfa nu avea permis de conducere.

„La data de 15 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj , doi bărbaţi de 17 şi  54 de ani din oraşul Bumbeşti Jiu, respectiv comuna Dăneşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă,  şi un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că cei trei bărbaţi au fost depistaţi în flagrant de poliţişti, în timp ce transportau cu un autoturism pe DJ 673 A Mătăsari,  un număr de 1241 pachete ţigări (24.820 țigarete), care nu aveau aplicate timbru de marcaj fiscal.

Totodată, poliţiştii au constatat faptul că şoferul autoturismului, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu  nu poseda permis de conducere.

Ţigaretele au fost  ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here