GALERIE FOTO| Mihai Weber şi Serviciul de Intervenţii Excepţionale (SIE)! Amenajare doar pentru VIP!

0
786

Spre deosebire de muritorii de rând ale căror bucşi nu au dreptul la o viaţă uşoară, intrarea în service-ul  deputatului Mihai Weber, preşedinte al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activităţii SIE, este lină  precum lunecarea pe un plan înclinat ideal, fără frecare.

Frecarea nervilor rămâne pentru ceilalţi beneficiari ai lucrărilor de modernizare a drumului naţional (DN 67D) care trebuie să simtă că viaţa e grea imediat cum au ieşit cu maşina pe poartă. La rugăminţile unui contribuabil care s-a trezit, practic, cu un mic baraj la câtiva metri în faţa porţii, răspunsul lucrătorilor de la drumuri n-a lăsat loc de interpretare: „Nu ne interesează!”

Pe scurt, drumarii au nivelat stratul de asfalt pentru o trecere  lină de la şosea în curtea M-Service, firmă controlată de parlamentarul în cauză, lăsând pe ceilalţi proprietari cu denivelările rezultate în urma recentei reabilitări efectuate de SDN Târgu Jiu, în faţa caselor. Răspunsul „Doreilor” a fost menţionat mai sus: nu-i interesează de soarta muritorilor de rând, chiar dacă aceştia sunt plătitori de taxe şi impozite.

Deşi porţiunea e domeniu public, Weber şi-ar fi plătit lucrarea efectuată fiind de o firmă privată,  după cum spune chiar şeful SDN, Ion Tudor.  Numai că, la faţa locului au fost tot cei de la Secţia de Drumuri Naţionale: „Ne-au dat cu flit! I-am rugat să ne rezolve problema şi nouă, contra cost, bineînţeles,  pentru că ne tăiem cauciucurile când ieşim din curte. Au fost chiar nesimţiţi, au zis că „nu există aşa ceva”… şi au plecat”, a spus unul dintre localnici.

Ion Tudor a declarat: „Nu e vorba de asfaltare, ci de reabilitare a drumului. Nu ne obligă legea să facem nivelările la porţi, decât în cazul unei asfaltări… Dar noi îi ajutăm pe oameni dacă au solicitări în acest sens. Domnul Weber a chemat firmă şi a plătit”, a susţinut acesta, deşi, azi dimineaţă angajaţii SDN ieşeau cu utilajele din curtea M-Service.

Autor, Silviu Pârău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here