Găsit spânzurat pe câmp. Victima, un tânăr de 28 de ani

0
805

Un tânăr de 28 de ani, din Tismana, a fost găsit spânzurat, pe un câmp din apropierea localității. O vecină a descoperit, în această dimineață, corpul neînsuflețit al tânărului. Localnicii spun că acesta fusese plecat la muncă în străinătate și era un om liniștit. Poliția se află la locul tragediei, pentru a afla cauza și modul în care a intervenit decesul.
Este a doua persoană găsită spânzurată, în această dimineață, în județul Gorj, după ce un alt tânăr, de 30 de ani, a fost descoperit cu ștreangul la gât, de familie, în comuna Drăguțești. „La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de către un bărbat, din orașul Tismana despre faptul că fiul său s-a spânzurat în pădure.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 28 de ani, din orașul Tismana spânzurat de un fag în pădurea satului Sohodol.
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here