George Simion, circ pe aeroportul din Viena, cu ministrul Virgil Popescu. „Hoțule!” „Trompetă rusească”

0
1384

Liderul AUR, George Simion, a făcut circ, duminică, pe aeroportul din Viena, unde a transmis live cum îl urmărea pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe care l-a acuzat de interese private, cu o companie din Austria. Simion l-a jignit în mod repetat pe Popescu, de care a încercat să se mențină cât mai aproape, transmițând mai bine de o oră și jumătate, hărțuirea ministrului. Virgil Popescu a postat, după aterizarea la București, că se întorcea de la nunta fiicei sale și va depune o nouă plângere împotriva liderului AUR, spunând că se teme că acesta ar putea deveni agresiv.

„Ce cauți tu la Viena? Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi, de la OMV Petrom. Uitați-vă cum l-am prins pe hoțul Virgil la Viena!”, și-a început George Simion transmisia live, pe rețelele de socializare.

Virgil Popescu l-a acuzat, la rândul lui, pe Simion, că face jocurile rușilor.

Popescu:- Băi, trompetă rusească, te-a trimis Putin la cumpărături la Viena? George Simion: – Dar tu ce cauți aici?

Popescu: – E treaba mea privată! Dar ce cauți tu aici? Băi, Iuri, băi, cred că tu ai fost la ruși acum! Pașol na turbinca, măi, Iuri! Ești o trompetă rusească și te oftică, asta e!”, a fost schimbul de replici între cei doi, la un moment dat.

„Campania de hartuire la adresa mea nu ma intimideaza! Astazi, in aeroport la Viena, unde am fost la cununia civila a fiicei mele, care s-a casatorit cu un tanar austriac, am asistat la o tentativa nemaintalnita de hartuire si intimidare a lui George Simion impotriva mea.
Multi ati avut ocazia sa asistati la suvoiul de invective si minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea ca facem pasi importanti spre independenta energetica a Romaniei. Resping cu fermitate acuzatiile si condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu ma voi lasa intimidat de acest personaj, de aceasta trompeta Putinista si voi merge mai departe pe drumul independentei energetice a Romaniei.
Vreau sa le multumesc romanilor din aeroport care au dat dovada de un bun simt deosebit si l-au intrebat pe acest individ de ce trebuie sa faca circ?!? Saptamana viitoare voi depune a treia plangere penala impotriva lui George Simion si am incredere ca pana la urma se va face dreptate”, a transmis Virgil Popescu, câteva ore mai târziu. Ministrul Energiei a mai spus că se impune o dezbatere, privind limitele acțiunilor demnitarilor. „Dar daca toleram acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o sa ne faca bine. Poate este timpul sa avem o dezbatere serioasa, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hartuire si ce facem sa prevenim. Mie nu imi este teama, dar ma tem pentru copiii si familia mea. Pentru ca este o granita foarte fina de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Si la cum s-a putut observa in ultima perioada, din incidentele pe care le-am trait cu acest individ, nu cred ca mai are mult sa devina agresiv fizic”, a mai transmis Virgil Popescu. Cu o zi înainte, demnitarul postase o fotografie de la nunta fiice sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here