Goe, nu minți, că-ți cresc urechile!

0
746

https://presafarastapani.ro/wp-content/uploads/2016/03/vlcsnap-2016-03-30-17h38m43s247.png

Vicepreședintele traseist de la Consiliul Județean Gorj, Robert Filip, alintat Goe, și-a început campania electorală, cu o minciună crasă, cu care speră să ducă de nas alegătorii din Rovinari. Fiul defunctului edil din localitate, care vrea să se facă primar, își arogă meritul de a fi scăzut impozitele pentru locuitori. În realitate, Consiliul Local Rovinari a aprobat, marți, 29 martie a.c., un proiect pentru reducerea cotei de impozitare. Propunerea a fost formulată de doi consilieri locali, care nu sunt membri ai ALDE, formațiune ce-și arogă meritele. Primul proiect de micșorare a dărilor a fost depus de consilierul PNL, Florin Ungureanu, iar al doilea, de Gheorghe Dănescu, trecut recent la PMP. La instituția din Rovinari nu a fost înregistrat niciun proiect din partea ALDE sau a lui Robert Filip. Cu toate acestea, aspirantul la șefia primăriei a emis, a doua zi, un comunicat de presă, prin care se laudă că el și formațiunea politică, la care a migrat recent, au tăiat din impozitele locale.

https://presafarastapani.ro/wp-content/uploads/2016/03/comunicat-filip.png

Și manipularea nu se oprește. Robert Filip, fost lider PP-DD, fost lider UNPR, înrolat recent la ALDE, și-a făcut și banner de campanie, prin care promovează minciuna că ar fi redus impozitele de la Rovinari, cu 66%. Goe a omis, însă, să prezinte și motivul pentru care a participat la ședința în care se dezbătea proiectul de diminuare a dărilor pentru clădiri: voia cu tot dinadinsul ca paraghelia de zilele orașului să fie organizată chiar în campania electorală, adică în acea perioadă în care are nevoie de o “baie de mulțime”.

https://presafarastapani.ro/wp-content/uploads/2016/03/banner-robert-filip-copy.jpg

Filip junior este candidat la Primăria Rovinari, din partea formațiunii conduse de Calin Popescu Tăriceanu, care, la nivel național, are un protocol cu PSD-ul. Orientarea partidului nu-l deranjează pe Filip, care face parte din conducerea Consiliului Județean Gorj, asigurată tot de PSD. Vicepreședintele de la Consiliul Județean a recunoscut că a negociat inclusiv cu PSD-ul, care i-a propus să-l susțină pentru postul de primar, la Rovinari, însă a ales ALDE, și încearcă să creeze impresia că nu există niciun blat. Robert Filip, care s-a ocupat doar de afacerile familiei, până în urmă cu patru ani, a ajuns vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj, în urma unui compromis politic, după ce PP-DD-ul din care făcea parte, a făcut alianță cu PSD-ul. Tânărul a fost susținut de PSD, în iunie 2014, pentru postul din care fusese revocat vicele de la PNL, Mădălina Ciolocoi.

P.S.: Un sfat: Goe, nu minți, că-ți cresc urechile (ca lui Midas)! Și turmentezi electoratul, că nu o să mai știe care e candidatul și care, sigla partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here